Underhållstekniker ingår i ett lag som säkerhetsställer att maskiner och inventarier är produktionsdugliga. Tjänsten har inriktningen automationselektriker, med akut och förebyggande underhåll av elektrisk/styrningsmässig karaktär, med inslag av mekanik.

Tjänsten innebär stor variation då Prodma AB är ett högteknologiskt företag. Som underhållstekniker kommer man att utbildas i underhåll på flertalet specialmaskiner mer eller mindre unika för vår bransch.

Möjligheter till vidareutveckling i flera riktningar finns inom företaget.

Vi söker dig som har en dokumenterad utbildning inom el/automation samt uppfyller så många som möjligt av nedanstående kriterier:

  • Analytisk förmåga och strukturerat arbetssätt
  • Brett tekniskt kunnande inom el / mekanik / pneumatik / automation
  • Självgående och Lösningsorienterad
  • Är lyhörd och för en god kommunikation med interna kunder
  • God kännedom i Siemens PLC styrsystem
  • Erfarenhet av industrirobotar, ABB- och Universal Robots

Vi ser fram emot din ansökan som skickas med e-post till anders.larsson@prodma.se. För mer information om tjänsterna kontakta gärna chef
för Underhållsavdelningen Anders Larsson tel. 0501-61139. Besök gärna vår hemsida www.prodma.se för mer information kring företaget.

I Mariestad erbjuds en trygg och lugn miljö där god sammanhållning och gemenskap präglar barnomsorg och skolor. Här finns även Prodma AB som är ett ungt snabbväxande företag som utvecklar och tillverkar apparater inom Kyla, Värme, Avfuktning & Ventilation till kända varumärken.

Vi har en toppmodern och högmekaniserad anläggning (f.d. Electroluxfabriken) med ca 100 medarbetare, och söker nu ytterligare förstärkning.